Waarom zijn Bonsoirs lakens zo speciaal?
Waar komt deze zachtheid vandaan?

Lakens zijn onze naaste vertrouwelingen. Elke avond glijden we tussen de lakens, soms bloot, soms in pyjama. We rusten er de hele nacht in en vertrouwen erop dat ze voor ons zorgen. Om de beste kwaliteit te verkrijgen, verkenden we elk van de ontwerpfasen, gingen we partnerschappen aan met de beste ateliers en ambachtslieden en raakten we vooral verslaafd aan prachtige vezels en weeftechnieken. Alleen zo kunnen we je uitzonderlijke lakens aanbieden tegen een juiste en eerlijke prijs.

Het geheim van Bonsoirs

Het geheim van Bonsoirs

Lakens met een optimaal gevoel van zachtheid, die lang meegaan en een uitstekend ademend vermogen hebben, zelfs voor de meest onrustige slapers. We hebben alle elementen voor je verzameld voor de meest comfortabele nachten in het gezelschap van jouw Bonsoirs lakens.

Zachtheid

Een ongelofelijk comfort

Ademend vermogen

Een onfeilbaar ademend vermogen

Drogen

Je Bonsoirs drogen in no time

Duurzaam

Je Bonsoirs gaan jaren mee

De vier kwaliteiten van Bonsoirs

De vier kwaliteiten van Bonsoirs

 Een optimaal aantal draden/cm2

 Extra lange en fijne vezels

 100% katoen met lange vezels

 Een unieke afwerking

100% katoen met lange vezels

Lange katoenvezels zorgen voor een hoogwaardige weefkwaliteit en een onvergelijkbare zachtheid. Waarom is dit katoen zo speciaal? Het wordt was na was zachter en geeft je na verloop van tijd een ongelofelijke zachtheid! We gebruiken katoen dat met de hand is geplukt in Indië, waardoor de zuiverheid van de vezels behouden blijft. De teelt wordt omkaderd door ecologische, sociale en economische normen voor een duurzamere benadering van de katoenproductie.

100% katoen met lange vezels

Extra lange en fijne vezels

Extra lange vezels

Gladder en zachter

Korte vezels

Minder glad en minder solide

Extra lange en fijne vezels

Lengte is niet altijd belangrijk, maar voor katoenvezels is het de garantie van optimale weerstand en zachtheid was na was. De vezels zijn gesponnen tot sterke en fijne garens en zorgen zo voor extreem gladde, zachte en soepele weefsels. Als ze korter zijn, kunnen de vezels uit het weefsel springen en een pluizig, en dus ruwer, uiterlijk geven.

Een optimale draadtelling/cm2

Voor elk textiel kiezen we voor een completer en strakker weefsel in vergelijking met conventionele producten. Onze lakens wegen iets zwaarder, maar voelen niet zo aan.

Een unieke afwerking

We gebruiken Duitse Osthof Singe afwerkingsmachines die als de beste in de industrie worden beschouwd. Dankzij meer dan een halve eeuw ervaring van onze productieteams en nauwkeurige handmatige millimeter aanpassingen, garanderen we je een gevoel van comfort dat uniek is voor Bonsoirs.