Comfort komt ook voort uit goede lakens

We verdienen het allemaal om in goede lakens te slapen, zonder ver te hoeven zoeken en zonder de bank te breken. Je lakens opnieuw het hoogtepunt van je nachten maken en het ultieme plezier beleven van ‘s avonds tussen de lakens te kruipen, dat is de missie van Bonsoirs.

Ongelooflijk zachte lakens voor de juiste prijs

Onze waarden

Een keuze uit
nobele materialen

Bij Bonsoirs sublimeren we 100% langvezelig katoen. De lange vezels garanderen niet alleen een ongelooflijke zachtheid, maar gaan ook langer mee. Al onze materialen zijn gedurende talloze nachten getest en garanderen u een heus 5-sterrencomfort.

Lees meer over de materialen

Werken met de beste wevers

Onze zoektocht naar de beste ateliers heeft zijn vruchten afgeworpen. Na 6 maanden intensief onderzoek in 7 landen, ongeveer 40 ontvangen stalen, minstens 1043 kwaliteitstesten en honderden proefnachten, hebben we de perfecte combinatie gevonden voor comfortable nachten. Wij werken rechtstreeks en zonder tussenpersonen samen met de beste fabrikanten om u kwalitatief linnen tegen een eerlijke prijs aan te bieden.

Schone groei.
Net als de was.

In tegenstelling tot de traditionele markt voor beddengoed, en in overeenstemming met zijn waarden, gaat Bonsoirs nog een stapje verder zonder te overdrijven. Met de oprichting van Bonsoirs, hebben we de gok genomen om kostbare tussenpersonen te omzeilen om zo controle te hebben over de hele waardeketen, van het textielontwerp van onze producten tot de distributie ervan via onze website. Een eerlijke vergoeding en de ontwikkeling van onze leveranciers en het team van Bonsoirs is onze prioriteit.