We vroegen niet om de maan ...

Het avontuur van Bonsoirs begon toen Nicolas, de oprichter van Bonsoirs, zijn nieuwe appartement betrok en vervolgens een gloednieuw bed kocht. Hij dacht dat het moeilijke deel voorbij was, maar één ding had hij zwaar onderschat: de lakens. Zijn criteria? Knusse lakens, zonder bloemmotief, met tijdloze kleuren, van super kwaliteit, niet te duur en vooral zonder uren te hoeven zoeken ...

We vroegen niet om de maan ...

Zacht, fris en een goed humeur

Na uren zoeken in warenhuizen en op het internet, talloze klikken op extravagante lakens en een omwisseling zonder terugbetaling, besloot Nicolas Bonsoirs op te richten. Het idee? Eenvoud en frisheid injecteren in een universum dat gemakkelijk neigt naar high-end, zeer dure en (te) klassieke lakens of juist basic lakens, maar van slechte kwaliteit.

Zacht, fris en een goed humeur

Een grote liefde voor lakens en kwaliteit

Nicolas was geen expert en besloot dus tientallen soorten materialen te testen, aan te raken, te vergelijken en te selecteren. Net zolang tot hij een échte expert werd op het gebied van beddengoed. Elke nacht glipte het team in andere lakens op zoek naar de beste kwaliteit, en maandenlang hebben we geduldig hele nachten doorgewerkt met evenveel slapeloze nachten als jij zwoele nachten zult beleven in je nieuwe lakens :) Het resultaat: lakens van topkwaliteit en een nieuwe benadering van beddengoed op basis van kwaliteit en duurzaamheid!

Een grote liefde voor lakens en kwaliteit

Hotelkwaliteit

5-sterren lakens. Geen doorsnee producten, maar sensationeel en vooral ultrazacht en uiterst comfortabel :-)

60 proefnachten

60 nachten om je lakens uit te proberen. Snelle levering en gratis retour. Sorry, maar meer kunnen we toch écht niet doen ;)

Altijd tot je dienst

Wij hechten veel waarde aan een goede klantenservice! Je verdient het om perfect behandeld te worden.