bonsoirs-choisir-couette-1

STAP 1

NATUURLIJK OF SYNTHETISCH?

Kies onze natuurlijke Collectie voor maximaal comfort, veerkracht en lichtheid. Onze veren en donzen dekbedden gaan ook langer mee.
Geef de voorkeur aan ons premium synthetische dekbed als je op zoek bent naar evenveel volume en zachtheid, maar met gemakkelijker onderhoud omdat het in de machine gewassen kan worden.

bonsoirs-choisir-couette-2

STAP 2

WELKE VULLING?

Dons en veren voor een luxe comfort dit type dekbed gaat jaren mee en is perfect om warm te blijven in alle seizoenen. Onze eendendons is 100% Frans en komt uitsluitend uit gecontroleerde en traceerbare toeleveringsketens.



Synthetische vulling voor een uitstekend premium alternatief als je allergisch bent voor veren of geen producten van dierlijke oorsprong wilt. Onze vulling is gemaakt van ultrafijne, gerecyclede polyestervezels. Geen opgestapelde lagen watten waardoor je gaat zweten!

IK VERVANG MIJN DEKBED
bonsoirs-choisir-couette-3

STAP 3

EN WELK GEWICHT?

Ik ben op zoek naar een all-season dekbed: kies voor het 100% natuurlijke Dekbed met een ideaal gewicht van 220g/m2 voor een optimaal volume, of het premium synthetische Dekbed met een gewicht van 350g/m2 dat de warmte van een donzen dekbed perfect reproduceert.


Ik heb het 's nachts snel warm of ik ben op zoek naar een zomerdekbed: geef het plezier van slapen onder een dekbed niet op. Kies voor ons 100% natuurlijke Lichtgewicht Dekbed. Met 135g/m2 is het zacht en ademend.

IK VERVANG MIJN DEKBED
bonsoirs-choisir-couette-4

EN OMDAT HET EEN GROOT VERSCHIL MAAKT ...

WAT ZIJN DE BELANGRIJKE AFWERKINGEN?

Al onze dekbedden hebben een ultra-resistente tijk van puur gekamd Katoen (91 draden/cm2) om te voorkomen dat de vulling in de loop der jaren ontsnapt. Bovendien zorgt het vierkante stiksel voor een uitstekende verdeling van het dons. En dát is het geheim van een dekbed dat lang meegaat!

IK VERVANG MIJN DEKBED

WAT JE OOK KIEST ...

JE MAAKT VAST DE JUISTE KEUZE!

Twijfel je toch nog?

Wij zijn er om je te helpen!

bonsoirs-choisir-couette-literie

ZIE HET BEDDENGOED

Ontdekken