Bolsters waren een favoriet van onze grootouders, en maken nu hun comeback!
Lekker cosy en meer eigentijds, wij vertellen je alles over onze nieuwe rechthoekige bolster…

 

 01. Wat is het nut van een bolster?    
   

Deze bolster is de perfecte aanvulling van comfort aan het hoofdkussen, en is een onmisbaar accessoire voor je bed. Het is donziger en steviger dan hoofdkussens en zorgt voor optimaal comfort en een betere positie van het lichaam om te slapen en te ontspannen op je bed. 


Om te ontspannen

Onze rechthoekige bolster biedt een perfecte ondersteuning van de rug om je favoriete roman te lezen, een film te kijken of jezelf te trakteren op ontbijt op bed.

 

Om te slapen

Mensen die op hun zij slapen kunnen hun comfort verbeteren door het gebruik van de rechthoekige bolster als zijsteun. Gepositioneerd langs het lichaam, kan het drukpunten in het bekken verlichten en betere ondersteuning bieden. Het is ook geschikt voor zwangere vrouwen om een betere slaappositie en aangenamere nachten mogelijk te maken.

De rechthoekige bolster kan ook worden geplaatst onder het hoofdkussen voor mensen die willen slapen met hun hoofd opgeheven. Een bolsterkussen van 90cm is perfect als je partner niet dezelfde behoefte aan comfort heeft als jij!

In 5-sterren decor

De rechthoekige bolster, meestal de breedte van het bed, siert het hoofdeinde en houdt de hoofdkussens mooi gekanteld: een echte 5-sterren hotel look! Een rechthoekige bolster van kleiner formaat kan ook dienen als een decoratief kussen voor de hoofdkussens en zelfs voor op de bank. Waarom ook niet!

 

Le Traversin Bonsoirs

Ik ontdek de rechthoekige bolster van Bonsoirs >


02. Van welk materiaal?


Bolsters van synthetische vezels maken het onderhoud eenvoudiger en deze worden daarom aanbevolen voor mensen met een allergie. Ze zijn ook toegankelijker op de markt. Onze rechthoekige bolster is gemaakt van natuurlijke materialen, dons en veren, is meer ademend en zorgt voor een onvergelijkbaar comfort. De combinatie van dons en veren garandeert weerstand, is veerkrachtig en gaat zeer lang mee. Vraag het aan je grootouders, hun bolster is vast ook gemaakt van veren!

 

Le Traversin Bonsoirs

Ik ontdek de rechthoekige bolster van Bonsoirs >

 

03. In welk formaat?

De ronde bolster

Dit is het traditionele formaat van onze kindertijd en het meest gekend. Dit gebogen cilindrische formaat zorgt voor een goede vorm en maximale veerkracht van de bolster. Het wordt gekozen door mensen die op zoek zijn naar ondersteuning en verheffing. 

De vlakke bolster

De platte bolster is recenter op de markt gekomen. Rechthoekig van grootte en iets minder dik, dus het is flexibeler en platter. Deze kan het hoofdkussen vervangen om te slapen en is meer geschikt voor mensen met een zwakkere nek. 

De rechthoekige bolster van Bonsoirs, noch rond, noch vlak

Rechthoekig maar veerkrachtig, dat is de uitdaging die we aan zijn gegaan. De rechthoekige bolster van Bonsoirs is verre van een plat kussen, we hebben gekozen voor een goed gevulde vulling om het comfort van de traditionele bolster te behouden, maar met een meer moderne look!

 

Le Surmatelas Bonsoirs

Ik ontdek de rechthoekige bolster van Bonsoirs >